CINE SUNTEM ?                ATLANTIC TRAVELS a fost infiintata in anul 1994 ca un suport real al echipei manageriale în solutionarea problemelor aparute din necesitatea dezvoltarii continue a firmelor din cadrul holdingului ATLASSIB.
Misiunea specialistilor nostri consta în formularea unor propuneri practice menite sa ajute personalul managerial din firmele asistate în luarea unor decizii corecte, care sa aiba drept finalitate îmbunatatirea actului de management si adaugarea de plus valoare.


In decursul timpului am urmarit :

- Cresterea si continua perfectionare a echipei de consultanti.
- Mentinerea calitatii serviciilor oferite la un nivel international. 
- Asigurarea de aliante strategice si parteneriate cu firme de consultanta internationale.

- Asigurarea satisfactiei clientilor prin oferirea de servicii de calitate si valoare adaugata, superioare costurilor pentru consultanta. Intelegerea profunda a particularitatilor problemelor clientului, trebuie sa duca la oferirea de solutii dedicate. Încrederea, confidentialitatea, respectul si loialitatea reciproca sunt valori centrale pe care se consolideaza relatiile noastre. Actiunile si initiativele noastre au la baza dorinta unor relatii de lunga durata, reciproc benefice.

- Sa oferim clientilor nostri asistenta in implementarea solutiilor recomandate. Adaptarea structurii si culturii organizationale la cerintele foarte dinamice ale raporturilor de pe piata reprezinta un proces foarte complex. Mai ales in conditiile unei economii in tranzitie, asigurarea unei flexibilitati in acest sens, devine o urgenta si o sansa de supravietuire.

- Consultantii nostri au o excelenta pregatire, fiind foarte buni cunoscatori ai realitatilor românesti si ai metodelor si modelelor occidentale de management. Experienta acumulata ne permite asigurarea de abordari occidentale a problemelor specific românesti. Forma de prezentare a materialelor noastre se constituie intr-o adevarata interfata de comunicare intre partile interesate de schimbul de informatii.

- Întelegem importanta investirii in oameni si asiguram motivarea acestora prin: instruire, dezvoltare individuala, respect, recunoasterea meritelor si recompense.

- Lucrul în echipe flexibile si multidisciplinare este baza fundamentala a consultantei oferite de noi. Noi suntem convinsi ca numai o puternica echipa de profesionisti adecvat motivati, poate genera solutiile care sa asigure clientilor nostri avantaje competitive

© Toate drepturile rezervate, S.C. ATLANTIC TRAVELS S.R.L., 2009